Hello, Fruzsi vagyok

Segítek, hogy vállalkozásod social media felületeit megfelelően pozicionáld.

Hello, Fruzsi vagyok

Segítek, hogy vállalkozásod social media felületeit megfelelően pozicionáld.

A teljes történet

Hogyan hoztam létre a FruzsInstát és lettem szabadúszó?

Kezdjük az elején!


Korábban modellként dolgoztam egy esküvői workshopon, ahol egy beszélgetés során felkértek, hogy vegyem át a Central European Wedding Show – az ország legnagyobb esküvői kiállítása – social media felületeinek menedzselését.


Elsőre természetesen nagy kihívásnak tűnt a feladat, de ahogy telt az idő, kezdtem egyre jobban megszeretni és magaménak érezni ezt a kihívást.

A mai napig elképesztően hálás vagyok azért, amit ez a projekt tanított.

Egy idő után szerettem volna ügynökségi tapasztalatot is szerezni, ezért az összes nyitott junior pozícióra beadtam a jelentkezésemet.

Végül egyetlen helyre hívtak be, ahova fel is vettek így én lettem a világ legboldogabb junior social media managere. Csodálatos csapatom volt, amiért azóta is hálás vagyok. Soha egyetlen vitánk sem volt, annál többet nevettünk együtt.

Majd jött a covid és sajnos el kellett köszönnöm ettől az idilli csapattól, akik úgy a szívembe lopták magukat.

,,Fontos volt számomra, hogy átadjam tudásomat és értéket tudjak teremteni. Így született meg a FruzsInsta.”

Aki ismer, tudja, hogy egy mindig ötletelő soha nem nyugvó ember vagyok. Ezért igyekeztem a legjobbat kihozni a covid okozta kényszerszünetből és megalkottam a FruzsInstát. 

A FruzsInstát, amely könnyen és érthetően mutat be edukatív tartalmakat azok számára, akik még nem foglalkoztak social media menedzsmenttel.
Legyen szó személyes márkaépítőkről vagy kisvállalkozókról, fontos volt számomra, hogy tényleges tudást adjak át.

A FRUZSINSTÁVAL PÁRHUZAMOSAN SZÉPEN LASSAN EGYRE TÖBB MEGBÍZÁSOM LETT.
ÚJ ÜGYFELEK, ÚJ PROJEKTEK, AZ OLDALAM PEDIG SZÉPEN KINŐTTE MAGÁT. A TÖBBI PEDIG MÉG CSAK MOST JÖN…

Fruzsi

Tanulj tőlem

Egységes feed? Rendszeres posztolás? Nagyobb márkaismertség? Új ügyfelek? Ha szeretnéd elérni ezek közül legalább az egyiket, akkor a mentorprogramot neked találták ki! 

A mentorprogram során megtanulod, hogy ki is a célközönséged és, hogy milyen tartalmakat készíts számára. Elkészítjük az egységes feededet úgy, hogy később te is könnyedén és gyorsan tudd szerkeszteni. Az infografikák szerkesztésén túl a szövegírásban is magabiztosan fogsz mozogni a program elvégzését követően. Keretet adunk a különböző folyamatoknak alkalmazások segítségével és megismered a dolgok egymás utániságát. Végezetül pedig segítek a kollaborációid kialakításában, hogy minél többen megismerjenek!

Tanulj tőlem

Ingyenes kurzus!

Instagram
növekedési stratégiák
& trendek 2022

Ezalatt az 1 órás ingyenes előadásom alatt megnézzük, hogy milyen stratégia működik 2022-ben a legjobban az Instagramon. Beszélni fogunk minden újdonságról és arról, hogy milyen tartalmakat érdemes gyártanod ahhoz, hogy idén is szárnyaljon az Instád!

Dolgozzunk együtt!

Vedd fel velem a kapcsolatot